Hallgatóknak
Képzések
- Agrár
- Egészségügy
- Egyéb
- Érettségi felkészítő
- EU
- Ezotéria
- Jogi
- Pénzügy
- Számítástechnika
- Vezetőképzés
Tájékoztató
Kapcsolat
Belépés
Név:
Jelszó:  
Képző cégeknek, oktatóknak
Regisztráció
Gyakori kérdések
Kapcsolat
Képzők, szerkesztők
Belépés
Név:
Jelszó:  
Gyakori kérdések

Milyen témában indíthatok tanfolyamot?
Bármilyen témában. Matematika, történelem, üzleti, ezoterikus, virágkötő – bármi. A piac kiszámíthatatlan.

Milyen piacot teremtenek Önök a tanfolyamoknak?
Központunk nem egyes tanfolyamokat népszerűsít, hanem magát az ELOAD.HU E-learning Centrumot. A centrum marketingje összetett: folyamatos online kampányok, sajtóközlemények, adatbázisokban szereplés, média-együttműködések, fizetett reklámok. Maga a centrum többezres látogatottságot bír, így a benne található képzések is jelentős mennyiségű látogatóhoz eljutnak.

Én PROFESSZOR típusú együttműködést szeretnék. A hallgatók a központhoz jelentkeznek és oda is fizetnek. Mi garantálja, hogy Önök ezt a részemre jelzik?
Egyrészt: a logika. Rengeteg energiánk, forintunk van a rendszerben, ami csakis hosszú távon térül meg. A nevünket, a hitelünket nem szeretnénk pár ezer forinton eldominózni a piacon.
Másrészt: a szerződés. Mindent szerződésben vállalunk.

Nem értem. Ha ingyenes elérhetővé teszem a képzésemet, akkor utólag miért fizetne a hallgató?
Másképp nem jut oklevélhez. A tapasztalat azt mutatja, hogy sokszor profitálóbb ingyenessé tenni a tanfolyamot, mert akkor bátran sokan elvégzik. S ha már elvégezték, akkor 20-40 százalékuk oklevelet is rendel. Ha előre kell fizetni, akkor minden hallgató fizet, de a bevétel még lehet kevesebb belőle. nem könnyű, érdemes alaposan végiggondolni.

Ha PROFESSZORként működök együtt, akkor nem kell semmit sem fizetnem, viszont Önök havonta utalnak nekem a hallgatók után, jól értem?
Tökéletesen.

Indíthatok több tanfolyamot is?
Amennyit csak akar!

 


f

Impresszum Médiaajánlat